Tiparire afise publicitare oferita de Tipografia Intersigma


Pentru a promova un eveniment trebuie sa tineti cont de numeroase aspecte ce poate nu fac parte din domeniul dumneavoastra de activitate. Aceste aspecte tin de regula de partea de marketing ce implica strategii prin care puteti atrage atentia calatorilor si moduri prin care puteti face „publicitate” evenimentului in cauza. Daca nu aveti cunostiintele necesare unei astfel de operatii sau daca timpul nu este un atuu pentru dumneavoastra, atunci va recomandam serviciile tipografiei Intersigma din Bucuresti.

Tipografia Intersigma ofera clientilor sai o gama diversificata de servcii incepand de la tiparirea pliantelor, a afiselor, sau flyerelor pana la tiparirea cartilor si a mapelor. Practic toate serviciile si produsele aferente unei tipografii si edituri sunt incluse in cadrul companiei, dumneavoastra putand beneficia de servicii calitative oferite la preturi avantajoase. Tipografia Intersigma dispune de aparatura specifica pentru realizarea diverselor sarcini ce tin de domeniul papetariei precum si de personal experimentat ce poate face fata cu brio oricarei solicitari, indiferent de exigentele clientiilor.

Dupa cum am mentionat ceva mai sus, tipografia Ericom & Intersigma va poate consulta in vederea promovarii unui eveniment, spectacol, concert, serviciu personal, produselor dumneavoastra, etc. De aceea, serviciile companiei includ si tiparire de afise publicitatre, pliante publicitare sau mape de prezentare.

Afisele publicitare sunt poate cel mai rapid mod prin care va puteti face cunoscuta afacerea. Acestea sunt usor de realizat, presupun costuri scazute, pot fi dispuse in orice locatie si pot fi receptionate usor de trecatori. Dar, pentru garantarea succesului dumneavoastra, aceste afise publicitare trebuiesc realizate intr-un mod profesionist. Ele pot cuprinde poze, text care sa sublinieze evenimentul pe care il promovati, culori vii si intense care sa atraga atentia si asa mai departe. De regula afisele publicitare se monteaza in spatii aglomerate (in functie de publicul tinta) in care pot fi observate usor si rapid de un volum cat mai mare de trecatori.

Tipografia Intersigma va poate consulta in realizarea afiselor publicitare care sa reliefeze cat mai bine ideea pe care doriti sa o promovati. In acelasi timp tipografia garanteaza cele mai rapide servicii de tiparire a acestor afise. Tiparirea se va realiza rapid si prin intermediul aparaturii de ultima generatie ce garanteaza calitate ireprosabila indiferent de volumul de unitati ce trebuiesc tiparite. Astfel, in final o sa va puteti bucura de afise publicitare identice, ce contin culori vi, expresive si care vor fi perfecte pentru a atrage atentia potentialilor clienti.

Dupa cum am precizat Tipografia Intersigma isi are sediul in Bucuresti si ofera diverse servicii si produse specifice unei tipografii si edituri. Puteti achizitiona carti, puteti xeroxa acte, puteti tiparii afise publicitare si multe altele, totul la un pret avantajos, unic pe piata de profil din capitala. Puteti afla mai multe informatii despre istoria tipografiei, despre serviciile disponibile, despre dotarile unitatii, produsele comercializate sau preturile practicate accesand platforma online Tipografia Intersigma. Similar, puteti solicita si alte detalii direct de la reprezentantii companiei prin intermediul datelor de contact ce sunt disponibile mai jos.

Tipografia Intersigma, contact:

Adresa: Sos. Morarilor nr.1, sector 2, incinta la Postavaria Romana SA

Tel: 021 242 30 32

Fax: 021 242 30 32

Email: office(at)ericom.ro

Yahoo messenger: nafo1965

Facebook: tipografia Ericom intersigma

Calculatie preturi si ofertare: 021 242 30 32 0731 113 512

DTP – Desktop publishing: 021 242 30 32 0722 604 256

Productie: 021 242 30 32 0747 592 038

Contabilitate: 021 410 64 88 0726 521 069

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>