Produse tipografice


♦ Oferta afise

Preturile prezentate sunt calculate pentru policromie fata;

Preturile din aceasta oferta sunt calculate in EURO la cursul BNR din ziua facturarii, la care se adauga TVA-ul;

Tipar offset de calitate pe hartie dublu cretata lucioasa de 130 g/mp.

Mai mult

♦ Tiparire mape

Operatiunea de tiparire mape se recomanda a fi executata pe carton dublu cretat mat sau lucios de 250-350 g/mp. Ca si cerinta suplimentara cartonul si finisarile se recomanda a fi de foarte buna calitate, produsul in sine fiind considerat premium in gama produselor de promovare a imaginii companiei.

Mai mult

♦ Tiparire pliante

Pentru realizarea de pliante in tipografie se recomanda hartie de grosime intre 115-150 g/mp (dublu cretat mat sau lucios).

Mai mult

♦ Carti

Tiparirea cartilor se recomanda a se executa in interior pe hartie de tip offset 70, 80 g/mp, coperta pe 250 g/m2 pastifiata lucios. Formate recomandate A5, A4, B5(16,5 mm x 23,5 mm).

♦ Flyere / foi volante: mod de tiparire

Tiparirea Volantelor/flyerelor se recomanda a fi executata pe hartie de grosime intre 115-150 g/mp (dublu cretat mat sau lucios). Nu se recomanda grosimi mai mari pentru hartie. Prin natura lor aceste produse sunt low-cost.
Mai mult

♦ Stickere

Etichete autoadezive, tiparite pe autocolant lucios sau mat.

♦ Tipar cataloage

Pentru cataloage se executa un tipar in variate forme si dimensiuni. Grosimea hartiei recomandata pentru coperta poate fi intre 200-300g/mp, iar pentru interior se recomanda hartie dublu cretata cu grosimea intre 115-150 gr/mp.
Mai mult

♦ Tipar foi cu antet

Tiparirea foilor cu antet se recomanda a fi executata pe hartie tip offset de grosime intre 80-120 g/mp. Formatul standard este A4.

♦ Tipar carti de vizita

Cartile de vizita pot fi tiparite si pe cartoane speciale (de arta) oferind un aspect superior calitativ. Formatul recomandat este de 9×5 cm sau 8,5×5,5 cm, acest format fiind un standard folosit pentru buzunarele de mapa, suport carti de vizita etc.

Mai mult