Pentru idei creative alege Tipografia Ericom & Intersigma


Vrei sa-ti faci firma cat mai cunoscuta si sa-ti maresti vanzarile, acesta fiind scopul tau final, dar, desigur, iti doresti si calitate pentru clientii tai, insa acesta este un alt aspect pe care nu-l discutam aici? Ca sa ai un succes desavarsit trebuie sa te gandesti foarte bine  ce tip de material promotional vei alege, caci fara promovare eficienta, zi de zi, nu ai nici o sansa pe piata din Romania. Iar pentru inceput trebuie sa-ti pui o serie de intrebari pertinente, foarte bine gandite, care te vor ajuta in afacerea ta: “Care este publicul meu tinta?”, “Ce stil de viata duce acesta?, “Unde ii pot gasi pentru a le inmana obiectele promotionale?” sau “Ce obiecte este cel mai bine sa inscriptionez?”.

Dupa acest set de intrebari se vede clar ca tu ai optat pentru publicitatea tipografica. Una dintre cele mai raspandite metode publicitare ale tipografiei a fost si va ramane pliantul. Iar daca te-ai hotarat asupra pliantului ca metoda ce te va promova si e bine sa nu te axezi numai pe o singura metoda, nu-ti mai ramane de facut decat sa gasesti o firma care sa ti le tipareasca. Dar cine oare?

Tipografia Ericom & Intersigma din Bucuresti este exact ceea ce cauti. Aceasta tipografie iti ofera o gama diversificata de servicii, de cea mai buna calitate, toate la preturi excelente!

Intra pe site si profita si tu de promotiile pe care Tipografia Ericom & Intersigma le are in aceasta toamna pentru flyere si pentru pliante.

Pentru ca “ce-i in mana nu-i minciuna”, fa-ti si tu pliante si promoveaza-te!

Daca te intrebi totusi ce sunt pliantele afla ca acestea sunt adesea confundate cu flyerele. Un pliant este un material promotional care provine din verbul “a plia” si presupune o hartie impaturita. Pe cand un flyer este o simpla hartie inscriptionata pe o parte, o  foaie volanta.

Cel mai raspandit si cel mai indragit  model al pliantelor ramane cel cu 2 big-uri, adica doua indoituri. Fiecare pliant presupune un text si o grafica adecvata, ceea ce te va ajuta sa te promovezi cat mai excelent si nu necesita cheltuieli foarte mari. In mod normal, un pliant este imprimat fata-verso.

Ca sa aiba succesul dorit, ce trebuie sa contina un pliant? Informatii precise despre firma, informatii cat mai exacte despre produse si poze relevante, date despre firma cum sunt numerele de telefon, adresa web, e-mail si adresa postala si optional, marturii venite din partea altor clienti.

Si pentru ca sunt printre cele mai folosite  materiale promo, pliantele trebuie sa fie efectuate de catre o echipa de profesionisti.

Tipografia Ericom & Intersigma – un partener de nadejde in orice situatie

O echipa profi are si Tipografia Ericom & Intersigma din Bucuresti, echipa ce te poate ajuta oricand cu pliantele pe care ti le doresti. Tipografia lucreaza numai cu tehnologie de ultima generatie, astfel incat calitatea produselor iti este garantata.

Plata poti sa o faci in avans sau poti da doar 50% avans si 50% platesti ramburs. Timpul de executie este intre 2 si 5 zile, dar daca ai o urgenta, specifica acest lucru si Tipografia Ericom & Intersigma te va ajuta cu cea mai mare placere!

Si nu uita,  atunci cand pui o comanda pentru pliante, Tipografia are o surpriza pentru tine, un voucher de reducere!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>