Despre noi


Va informam ca incepand de vineri 21 octombrie 2011, a intrat in productie, in cadrul tipografiei noastre, un utilaj NOU “Computer To Plate”. Achizitia a fost efectuata prin efort propriu si cu sprijinul AGFA Graphics – Sales Representative – Macro International Distritution SRL. Valoarea investitiei este de 62672 euro+tva si aduce independenta, siguranta, calitate deosebita, cresterea vitezei de lucru si costuri de productie mai mici. Impreuna cu utilajul de tiparit in 5 grupuri de culoare 50/70 cm, complet computerizat, cu utilajele de finisare si cu personalul nostru, va oferim lucrari tipografice offset de calitate. Ofertele noastre din ultimul timp s-au bazat pe optimizarea relatiei dintre pret, calitate, timpi de executie si oferta de pe piata tipariturilor din Romania. Va rog sa cititi ofertele noastre speciale la www.ericom.ro. Va asteptam cu interes!

Tipografie – Intersigma

La INTERSIGMA – Tipografie si Editura o sa gasiti:
oferte bazate pe optimizarea relatiei dintre pret, calitate, timpi de executie si oferta de pe piata tipariturilor din Romania.

Va oferim cele mai bune preturi, calitate excelenta, timpi de executie rezonabili.

Produse de tipografie oferite

O lista a produselor de tipografie ce pot fi realizate prin intermediul Ericom:

  1. afise
  2. mape
  3. pliante
  4. carti
  5. foi volante/flyere

Tehnologii folosite Intersigma – Tipografie si Editura

tipografie EricomIn procesul de productie se foloseste o masina de tiparit complet computerizata in 5 grupuri de culoare (cyan, magenta, yellow, black si pantone), pentru fiecare grup de folosesc placi tipografice executate numai in tehnologia CTP (computer to plate). La tipografie informatia de tiparit (fisierul pdf) este convertita, descompusa in CMYK si transmisa automat utilajului (se creeaza un fisier ppf) si in mod instantaneu fiecare grup de culoare se calibreza pentru lucrarea care urmeaza a fi tiparita. Toate reglajele sunt efectuate numai din computerul si consola masinii. Operatorul poate efectua reglaje minime, iar experianta profesionala isi pune definitiv amprenta pe produsul finit.

Solutii software in tipografie

Tipografie – CIP3

tipografie EricomCIP3 este un plugin utilizat in tipografie, ce ofera posibilitatea de a include specificatii privind cheile culorilor ce urmeaza a fi utilizate, utilizand un fisier PPF (Print Production Format file). CIP3 ajuta la reducerea efortului operatorului, minimizarea erorilor si reducerea deseurilor. Fisierele PPF au fost dezvoltate initial de consortiul CIP3.

Informatii continute de un fisier PPF:

  • - informatii despre cerneala, ce permit setarea automata a jghiaburilor de cerneala a utilajului din tipografie
  • - cantitatea de cerneala consumata si distribuita pe coala de tipar in procesul tipografic
  • - curbele de transfer, necesare calcularii suprafetei tiparite
  • - dimensiunea colii de tipografie

Tipografie – JDF

JDF este un format ce standardizeaza operatiile ce au loc in timpul tiparirii. Este utilizat pentru a controla dispozitivele ce partica la operatia de tiparite. Acest aspect al JDF este numit JMF (Job Messaging Format).

JDF este construit in principal pe XML deoarece un standard raspandit pe scara larga.Prin utilizarea JDF se pot crea tipuri de date definite de utilizatori. JDF furnizeaza specificatii pentru denumirea unui fisier, si metode pentru a incorpora fisierele JDF in mesaje MIME.

Mai multe informatii referitoare la operatiile ce au loc la tipografie:

http://www.ripdownloads.com/CIP3.html

http://www.cip4.org/